Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Renske Janssen - Geweldloze Communicatie Coaching & Training voor Zorg & Onderwijs
Lent

Mijn naam is Renske en één van mijn grootste inspiratiebronnen en drijfveren is Geweldloze Communicatie (GC). In 2008 toen ik tijdens mijn eerste baan in conflict raakte met een collega gaf iemand mij het boek van Marshall Rosenberg, Non-Violent Communication: A Language of Life. In vier super simpele stappen creëerde ik direct helderheid voor mezelf en loste ik het langlopende conflict op. Ik voelde meer verbinding, kalmte en inspiratie tussen mijzelf en de ander. Ook voelde ik dat mijn leven en werk weer in eigen hand had.

Drive to Life Coaching komt voort uit eigen ervaringen en culturele hulpbronnen als Marshall Rosenberg. Daarnaast is niets menselijks mij vreemd. Als kind maakte ik een vechtscheiding van mijn ouders mee. Als dertiger kreeg ik een ‘burn-out’. Als veertiger voel ik me heerlijk en wil ik anderen helpen dichtbij hun mooie, authentieke levensbehoeftes te komen en te blijven: De sleutel tot een fijn en rijk leven wat mij betreft.

Mijn doelgroep bestaat grotendeels uit mensen die werkzaam zijn in de zorg en onderwijs. Maar iedereen kan zich aanmelden! Heb je vragen, wil je jouw ideale coachingstraject of training bespreken, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Drivetolife.nl Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie
Renske Janssen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.