Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coaching voor een mooie relatie met je lijf en jezelf: Sweet Spot Coaching
Nijmegen

Find your sweet spot

Wat is er nodig zodat jij je lekker in je vel voelt zitten, je ontspannen voelt over hoe je eruit ziet, wat je eet en hoeveel en wanneer? Zodat je je comfortabel voelt? Deze 'sweet spot' verschilt bij iedereen. Wij zoeken jouw punt samen op en zorgen ervoor dat jij bij je doelen kan komen en BLIJVEN.

Mijn naam is Anna van Wezel en ik begeleid vrouwen die met hun lijf en gewicht worstelen, die een paar of veel kilo’s willen afvallen, die niet meer geloven in afslankpillen, die al veel geprobeerd hebben. Ze zijn het zat, de frustratie ontneemt ze kostbare levensvreugde. Ik geloof juist in het vinden van het evenwicht tussen gewicht en levensvreugde.

Ik ga

– je (desgewenst) helpen afvallen in een plezierig tempo
– je helpen ontdekken welke manier bij jou past
– je met persoonlijke aandacht en een opmerkzame blik begeleiden
– je leren je valkuilen te zien en daar elegant weer uit te komen
– je helpen dat je kunt vertrouwen op resultaten die je zelf haalt en 100% een dat het zo kan blijven
– bijdragen aan jou zelfverzekerdheid, zodat jij (weer) ontdekt wat een prachtige en unieke vrouw je bent.

Het is prettig als je jezelf toestaat om je eigen manier te ontdekken, mijn heilige overtuiging is dat jij alles al in je hebt wat nodig is om een mooie en evenwichtige relatie met je lijf en jezelf op te bouwen

En ik help je daaraan herinneren!

 

Biografie / Over Anna van Wezel

Mijn naam is Anna van Wezel. Ik ben 44 jaar en woon met mijn gezin in Nijmegen West. 

Ik worstelde sinds mijn 15e levensjaar al met mijn gewicht en zelfbeeld. Toen al was ik me bewust van wat ik woog, deed aan diëten, sprak veel over mijn lichaam en mijn gevoel erover.

En zo ging het verder. Ik weet nog goed dat ik ooit zo blij en verliefd was op mij allereerste vriendje Sebastian, dat ik spontaan in korte tijd 10 kilo kwijt raakte. Oh, geweldig vond ik dat. Maar goed, het kwam er ook weer even hard aan in mindere tijden van minder leuke stukken in deze jeugd-relatie.

Tijdens mijn studie en eigenlijk ‘ever since’ was ik diegene met het ‘gewichts-probleem’, althans dat vond ik zelf. Periodes van controle en dieet wisselden zich af met periodes van ‘what the heck’ en losjes aan genieten van al dat lekkers.

Mijn intern dialoog ging maar door over eten, eten, ETEN.  Wat, wanneer, waarom, hoeveel, lekker, teveel, te weinig, etc. Ondertussen leidde ik een heel gewoon leven met studie, werk, reizen, relaties, hobbies. Ondertussen oncomfortabel telkens maar niet lekker in mijn vel, niet fijn in de outfit die ik aan had, me bewust van mijn omvang, mijn buik, mijn billen, mijn boven benen.

Zo jammer! Zoveel energie die ik kwijt ben geraakt en waar ik niet vol in het moment was en er niet vol van kon genieten.

Sindsdien is mijn motto ontwikkeld naar: Love your body, love your life!

 

Leefstijlcoach Anna van Wezel: Sweet Spot Coaching
Anna van Wezel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.