Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Familieopstellingen is een bewustwordingsproces en versterkt jouw autonomie
Zoetermeer

Familieopstellingen 
is een bewustwordingsproces waarbij je eigen autonomie versterkt wordt. Je leert het onderscheid tussen overgenomen gevoelens en je eigen gevoelens. Door onderzoek in het veld van de epigenetica weten we dat 21 generaties aan genen bij ons dragen dus ook ruim 700 jaar aan informatie. De inzichten die je verwerft middels opstellingen zorgen ervoor dat je de innerlijke glimlach, de compassie en mildheid in jezelf weer herkent en weet toe te passen.

Lichaamswerk en wellness massage
is belangrijk om je weer thuis te voelen in je eigen lijf. Als ayurvedisch practioner geef ik wellness massage voor een diepe ontspanning. Tijdens de massage vinden er allerlei processen plaats die je steeds dichter bij jezelf brengen, In combinatie met familieopstellingen kun je bij Energypraktijk terecht voor diverse vraagstukken.  
Als coach en sjamaan pas ik het lichaamswerk toe om diepe innerlijke persoonsprocessen te begeleiden.

Biografie / Over M.M. van Doorn

Na wat omzwervingen als onder andere psychiatrisch verpleger, gesjeesd psycholoog, sjamaan, ben ik nu een vrijgevestigd therapeut, expert in psychotraumatologie, interculturele opstellingen en stress management. Niet alleen mijn eigen ervaringen en Indische afkomst maar ook die van anderen hebben de basis gevormd voor mijn huidig werken.
Voortdurend doe ik nieuwe inzichten op en integreer ik in mijn coaching en begeleiding. Regelmatig ontmoet en coach ik mensen die worstelen met hobbels in hun leven. Naast massage en lichaamswerk begeleid ik elke week familieopstellingen met veel plezier.
Ik werk vanuit een holistisch standpunt; De Mens is meer dan de som der delen. 

Energypraktijk
M.M. van Doorn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.