Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Doen vanuit Zijn - samen op pad naar meer vreugde, voldoening en vitaliteit
Nijmegen

Doen vanuit Zijn gaat over innerlijk leiderschap en van daaruit je doelen helder krijgen en realiseren, in verbinding met de wereld om je heen. Ik ondersteun je om meer en meer iemand te worden die stevig met zijn beide benen op de grond staat en zijn dromen waarmaakt. 

Ik bied loopbaancoaching voor iedereen die haar of zijn eigen toekomst op het gebied van werk in eigen hand wil nemen, bijvoorbeeld in een re-integratietraject, bij outplacement, in het kader van verzuimpreventie of een loopbaanbegeleidingstraject. Daarnaast bied ik personal coaching. Als wandel- en struincoach werk ik graag buiten in de natuur, o.a. struinend langs de rivier de Waal en in de uiterwaarden.

Mijn coaching is bestemd voor ieder mens die haar of zijn eigen, unieke (werk)plek wil ontdekken en innemen, om zo optimaal een bijdrage te leveren aan de samenleving en er vreugde en voldoening in te kunnen vinden.

Ik organiseer aandachttraining in de natuur voor managers, medewerkers, teams van bedrijven en particulieren, o.a. op het Struinpad langs de rivier de Waal. Regelmatig organiseer ik een banjertocht in de Ooijpolder en de uiterwaarden langs de rivier. Afwisselend is dit in de vorm van een netwerkwandeling (aandacht meer naar buiten) of een stiltewandeling (aandacht meer naar binnen). Ook organiseer ik banjertochten op maat, voor individuen, teams van bedrijven e.a.

Schaper Vizie
Ineke Schaper

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.