Gezondheid Catering

Op woensdag en vrijdag bak ik biologische groentetaart, glv en lv.
Nijmegen

Mijn naam is Angela van der Mast. Ik werk als kok en kunstenaar. In mijn Huiskamerrestaurantje Aan Tafel combineer ik graag beide. Bewoners uit de omgeving kunnen hier exposeren en een muzikant of verteller kan gebruik maken van het open podium terwijl tussentijds een heerlijke vegetarische maaltijd wordt geserveerd. Dit doe ik sinds 2011 met veel plezier en tot grote tevredenheid van mijn gasten. Buiten ben ik vaak in de moestuin. Ik verbouw daar dit jaar pompoenen en veel mediterrane kruiden. En alle overige groente haal ik uit de directe omgeving. Ik vind het belangrijk om duurzaam te koken. Mijn dieetmogelijkheden zijn lactosevrij, glutenvrij, suikervrij en zoutarm. Momenteel bak ik op bestelling alleen hartige groentetaarten en bananenbrood i.v.m. de landelijke corona maatregelen.  Mijn bakdagen zijn woensdag en vrijdag. 

 

 

Afhalen bij Huiskamerrestaurantje Aan Tafel
Angela van der Mast

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: