Duurzaamheid Eten & Drinken

Gezond en duurzaam eten
Nijmegen

Dit huiskamerrestaurantje Aan Tafel is een bewonersinitaitief zonder winstoogmerk in Dukenburg. Ik kook sinds 2012 met veel plezier biologische maaltijden op duurzame wijze van verse streekproducten. Dieet mogelijkheden: lactose beperking, suikervrij en zoutarm. Extra mogelijkheden: gebruik van open-podium en exposeren aan drie wanden. Er is plaats voor maximaal 12 personen. Een groepsreservering is ook mogelijk. Svp altijd reserveren tot uiterlijk daags ervoor tot 12.00 uur. Meer informatie staat bij "aan tafel" op de website.

 

 

Biografie / Over Angela v d Mast

Ik ben werkzaam in Nijmegen op locatie en in mijn atelier/ huiskamerrestaurant in Aldenhof. Dit doe ik vanuit mijn initiatief De Cultuurtafel. Daar organiseer ik sociale buurtactiviteiten op gebied van kunst en cultuur met bewoners in het stadsdeel Dukenburg zoals

Huiskamerrestaurantje 'Aan Tafel' sinds 2011 ;  De Buurthuiskamer voor 65-plussers in de wijk sinds 2012;  Exp-At, bewoners exposeren 3x per jaar in Wijkcentrum Dukenburg sinds 2016 ; De herfst- en winterborrel voor bewoners. 

Huiskamerrestaurantje Aan tafel
Angela v d Mast

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.