Gezondheid Craniosacraal therapie

op natuurlijke wijze herstellen van schoonheid en gezondheid
Nijmegen

Mijn naam is Barbara van Rhoon en help je graag om op natuurlijke wijze jouw gezondheid en schoonheid te herstellen. 

Ik werk op drie niveau's

HUID met de Green Peel van dr Schrammeck heb ik een 100 % natuurlijke intensieve huidbehandelng in huis. Heb je littekens, acne of huidveroudering wat je stoort. Met de Green Peel hersteld het jouw huid vanuit de diepte op celniveau. Met als resultaat een mooie gezonde huid.

SPIER - BINDWEEFSEL Met een fascia massage maak ik alle verklevingen los. Heb je pijn door post operatieve klachten of last van jouw cellulites? Met de fascia massage maak ik de verklevingen los die jouw klachten veroorzaken. Jouw lichaam wordt weer gezond, doorbloeding verbeterd en afvalstoffen worden beter afgevoerd.

LICHAAM Heb je klachten die vanuit je lichaam voortkomen, migraine, sinus holtes die iedere keer verstopt zijn, lage rugklachten of veel last van stress je krijgt de drukte in je hoofd maar niet tot rust? Cranio Sacraal behandeling is dan de oplossing voor jou! Spanningen lossen op, blokkades verdwijnen zo ook met jouw klachten. Dit alles op een heerlijke zachte manier waar je totaal ontspannen van tafel komt.

PRAKTIJK VAN RHOON
Barbara Van Rhoon

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.