Duurzaamheid Eten & Drinken

Biologische-vega(n) catering, workshops en huiskamerrestaurant
Lent

Ik ben het meest in mijn element als ik jou en je gasten mag trakteren op gezond en écht lekker eten. Mijn maaltijden bevatten zo min mogelijk dierlijke producten en ik zorg altijd voor verrassende smaken. Maar wel zo dat iedereen er blij van wordt, niet alleen de meest avontuurlijke eters natuurlijk.

Je kunt bij mij terecht voor catering op maat: lunch, diner, buffetten, hapjes, bij jou thuis, op een mooie bijzondere locatie, of op mijn locatie op eco-woongemeenschap Eikpunt in Nijmegen-Lent. Kijk voor meer informatie op lovinglywholesome/catering. Prijzen zijn afhankelijk van je precieze wensen, dus neem daarvoor altijd even contact op via 38062009 of infolovinglywholesome. NB: ik heb veel ervaring met maaltijden voor mensen met allergieën en intoleranties, dus er is ontzettend veel mogelijk. 

Regelmatig organiseer ik kookworkshops én workshops "Mindful Eten". Meer weten? Lees verder op lovinglywholesome/workshops 
NB: ook voor kinderen organiseer ik hele gezellige en speelse vegetarische kookworkshops. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardagspartijtje of een schoolvakantie...

En last but not least, ik heet je van harte welkom bij mijn huiskamerrestaurant op eco-woongemeenschap Eikpunt in Nijmegen-Lent. Daar kook ik gemiddeld 2 keer per maand een buurt-diner waar mensen uit heel Lent welkom zijn, maar ook van over de brug uit Nijmegen, voor een verrukkelijke veganistische maaltijd. Jong en oud, iedereen schuift aan aan de lange tafel en eet een hoofdgerecht samen. Kosten zijn maar tussen de 7 en 9 euro. Via mijn nieuwsbrief blijf je op de hoogte van menus en deadlines om je in te schrijven!

Biografie / Over Anneke Comello

Wie is die ‘Anneke’ van Lovingly Wholesome nou eigenlijk?

Een kleine, 30-jarige, blonde Friezin met Italiaanse roots, die hélemaal weg is van koken. Met Lovingly Wholesome maakte ik van mijn passie mijn werk. Ik ontwikkel me nu zo’n 5 jaar in het koken van écht lekkere vegetarische en veganistische gerechten. Mijn academische opleiding gooide ik overboord om met de handen in de aarde te wroeten en in grote pannen te roeren. 

Door te kiezen voor biologische ingrediënten en zoveel mogelijk duurzame producten en diensten (boodschappen voor het huiskamerrestaurant doe ik met mijn fietskar!) zet ik me in voor een beter milieu. Ook bied ik in mijn workshops mindfulnesstechnieken aan om een gezonder voedingspatroon en een fijnere relatie met je lichaam te ontwikkelen. 

Het allerbelangrijkste: ik geniet gewoon ontzettend van wat ik doe! Als meisje had ik al de droom om keukenmeid (ja echt) te worden. En tegenwoordig mag ik de hele dag in de keuken staan, een feestje! Ik ben er van overtuigd dat je dat plezier terug proeft in mijn gerechten en dat hoor ik ook heel vaak van enthousiaste gasten. Kom je proeven?

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Anneke Comello

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.