Gezondheid Horeca & Catering

Biologisch-vegetarische catering en kookworkshops
Groesbeek

Catering en kookworkshops van bioCatootje zijn altijd vegetarisch en gemaakt met biologische ingrediënten, bij voorkeur uit de regio. Laat je verrassen door de variatie en kleurrijke gerechten.

Zoek je iemand voor jouw catering? Een lunch, buffet, hapjes, een kleinschalig etentje of een diner voor een groot gezelschap? Alles wordt in overleg op maat gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden.

Kookworkshops bij bioCatootje zijn altijd gezellig en verrassend. Ik laat je zien wat je met verschillende producten kunt doen en geef je al kokende tips en trucs om thuis in jouw keuken toe te passen.

Biografie / Over Oda Steenbrink

Mijn naam is Oda Steenbrink, eigenaar van bioCatootje, catering en kookworkshops.

HOE IS BIOCATOOTJE ONTSTAAN?

Na jaren voor vrienden en kennissen gekookt te hebben wilde ik doen waar ik al jaren van gedroomd had: lekker koken en mensen kennis laten maken van de vele mogelijkheden in de vegetarische keuken. Na de opleiding natuurvoedingsadviseur en natuurkok startte ik in november 2014 mijn eigen cateringbedrijf onder de naam bioCatootje, oftewel “biologische catering van Ootje”.

WAT IS NATUURVOEDING?

Natuurvoeding betekent werken met producten die puur, vers, eerlijk en biologisch zijn. Zonder pakjes en zakjes en geen bewerkte producten.
Uitsluitend vegetarische gerechten komen op tafel want ik wil mijn klanten laten zien dat je zonder vlees of vis heel smakelijke en gevarieerde gerechten op tafel kunt zetten. Het zou geweldig zijn als iedereen een beetje minder vlees zou eten, dat is beter voor het milieu en voor mens en dier.

bioCatootje catering en kookworkshops
Oda Steenbrink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: