Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Petra Derks, coach voor mens én organisatie
Nijmegen

Ik ben een coach voor mens én organisatie. Ik faciliteer veranderprocessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling én organisatie ontwikkeling.
Ik begeleid mensen om hun eigenheid te (her)ontdekken, zodat zij hun leven op een aanvaardbare en zinvolle manier kunnen leven. Ik begeleid organisaties om hun oorsprong te (her)ontdekken. Samen creëren we ruimte voor doorontwikkeling zodat er een doelgericht en gezond bedrijf kan ontstaan.

Mijn praktijk is gevestigd binnen het samenwerkingsverband van Mens, complementair gezondheidscentrum Nijmegen (mensnijmegen), Meijhorst 6002 in Nijmegen - Dukenburg. 
Tevens werk ik op locatie en coach ik mensen al wandelend in de natuur. 

Biografie / Over Petra Derks

Ik ben Petra Derks, geboren in 1967, opgegroeid in Wijchen, woonachtig in Nijmegen, getrouwd met Michiel, oprichter en eigenaar van PETRADERKS, coach voor mens én organisatie.

Ruim 20 jaar geleden heb ik tijdens een training onderscheid leren maken tussen mijn oorsprong en alles wat ik tijdens mijn leven verworven heb. Dit inspireerde mij dusdanig dat mijn missie helder werd: Mensen helpen om hun leven lichter te leven! Mijn levens- en werkervaringen hebben mij veel geleerd over mijzelf als persoon, over mijzelf als professional én over de interactie tussen mijzelf en de wereld om mij heen. Ik toon spontaniteit, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis humor. Keuzes maak ik uit het diepst van mijn hart. Ook stilte, rust en wijsheid weet ik te waarderen!

In mijn vrije tijd fiets ik graag door de Ooij, wandel ik graag over de Hatertse Vennen of elders in de natuur, geniet ik van gezellig samenzijn met mijn man of andere dierbaren, ga ik graag een lekker hapje eten, loop ik hard, sport ik in de sportschool, beoefen ik yoga of zit ik thuis te relaxen op de bank.

Petra Derks, coach voor mens én organisatie
Petra Derks

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: