Gezondheid Homeopathie

Esprit Homeopathie, Corry Elferink, Klassiek Homeopaat
Nijmegen

Esprit Homeopathie helpt je op een professionele wijze om je gezondheid te verbeteren, bijvoorbeeld bij maag- en darmklachten, menstruatie- en overgangsklachten, prostaatklachten, problemen met de blaas, hooikoorts, huidklachten,vermoeidheid, slaapproblemen, burn-out, depressie, blessures. Voor een holistische benadering waarbij de hele mens centraal staat. Homeopathische middelen ondersteunen het zelfgenezend vermogen bij fysieke, mentale en emotionele klachten, is veilig te gebruiken, ook bij babies, tijdens de zwangerschap en bij ouderen, zonder onderdrukking of bijwerkingen.
De behandeling wordt indien nodig ondersteund met voedingsadviezen of coaching, waardoor je meer uit jezelf haalt en  een gelukkiger mens wordt.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar leden. Haar kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, als de beroepsethiek en de praktijkvoering. Tevens ben ik gecertificeerd Registertherapeut BCZ® waarmee de praktijk voldoet aan alle eisen die zorgverzekeraars stellen en zijn de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gewaarborgd.

Esprit Homeopathie
Corry Elferink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.