Gezondheid Vasten en reinigen

Awesome Health
Nijmegen

Awesome Health helpt mensen en organisaties gezonder en vitaler te worden. Doel is om mensen de tools te geven waarmee ze de regie over hun eigen gezondheid (weer) in handen kunnen nemen. We passen diverse hoogwaardige -en bewezen- methodes toe op het gebied van gezondheid die mensen helpen het leven te leiden dat ze wensen.

Wij van Awesome Health zien gezondheid als de basis voor een gelukkig en betekenisvol leven. Het is onze missie (passie) om mensen gezondheidsverbeteringen op eenvoudige en natuurlijke wijze te laten integreren in hun dagelijks leven. Wij passen naast traditionele methoden, bijvoorbeeld in voeding en leefstijl, ook diverse methoden en technieken toe waarvan wij de kracht hebben ontdekt, maar die nog niet altijd op grote schaal bekend zijn. Wij geloven in de kracht van de natuur en blijven zo dicht mogelijk bij de ‘natuurlijke’ weg.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is geïoniseerd water. Water in de meest pure vorm (hexagonale structuur) waardoor het een enorm positieve invloed heeft op de gezondheid. Al vele mensen hebben hier baat bij gehad en ondervonden enorme verbetering in hun gezondheid (zelfs als de huisarts zei dat ze 'ermee moesten leren leven').

In de GezondheidsRetreats! is er de mogelijkheid om het Kangenwater te drinken, tesamen met de sapjes en smoothies die tijdens een retreat worden aangeboden. Door middel van yoga, meditatie, sport, en natuurgeneestkundige technieken, wordt het lichaam niet alleen op fysiek niveau gereinigd, maar vindt er ook een krachtige, mentale detox plaats.

Awesome Health
Jasper Hendrix

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.