Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Kies voor jezelf en geef richting aan je leven
Leiderdorp

Je hebt een druk sociaal leven en ook nog een serieuze baan. Je hebt talent, bent goed in wat je doet. Je werkt met passie en geeft diezelfde energie aan je vrienden en familie. Je leven bruist en eigenlijk heb je alles wat je maar zou willen.

Maar toch voelt het niet zo. Je hebt het idee dat je alleen maar bezig bent met alles wat ‘moet’, maar dat je geen idee meer hebt wat je eigenlijk zou willen. Je mist iets, en wil eigenlijk meer tijd en ruimte voor jezelf. Je komt op een punt waarop je denkt dat je jouw grenzen hebt bereikt. Kom je wel helemaal tot je recht? Haal je uit het leven wat er voor je inzit? Of wil je iets anders doen en zo je droom realiseren?

en nu?
Hoe lang wil je nog zo doorgaan? Ben je er een leuker mens van op deze manier?  Wacht je net zo lang totdat je het fysiek niet meer trekt om zo hard te werken? Of dat je vrienden nu écht opmerkingen gaan maken dat je er weer niet bij bent? Hoe zou het voor je zijn als alles net wat minder perfect hoeft te zijn?

Ben je toe aan verandering, maar weet je niet hoe? Ik help jou in keuzes maken, zodat jij het leven leidt dat je wil leiden. Je kiest voor jezelf. Je vindt rust en bent in balans. 

You don’t have to see the whole staircase, just to take the first step…

Dafne van Benschop Coaching
Dafne van Benschop

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.