Persoonlijke groei Healing en reading

Praktijk de Nieuwe Mens-Babette Gijsen
Leiden

In mijn praktijk De Nieuwe Mens geef ik spirituele coaching en workshops aan Nieuwetijdskinderen, hoogsensitieven en autistische mensen. Ik heb 25 jaar ervaring als psycholoog, psychotherapeut en spiritueel coach in het begeleiden van mensen naar een gelukkig leven. Mijn werkwijze is intuïtief, direct en gaat door alle lagen heen naar de oorsprong van jouw blokkades. Een vervullend leven vanuit Kracht, Liefde en Waarheid wordt een keuze.

Voor als je niet lekker in je vel zit, je hier niet thuis voelt op aarde, relatieproblemen hebt, niet weet wat je missie is op aarde of hoe die vorm te geven en voor allerlei ascentie vragen. Ook voor zieke mensen, die de moed hebben naar zichzelf te kijken, kan ik veel betekenen. Je kunt individueel voor sessies komen of met je partner.

Iedere laatste zondag van de maand is er in Praktijk De Nieuwe Mens een dagworkshop met steeds een ander onderwerp, wat intuïtief bekend wordt in de week ervoor. Iedere tweede zondag van de maand is er een co-creatie groep voor mensen die meer willen betekenen voor de aarde en de mensheid en een versnelde  spirituele ontwikkeling wensen.

Mijn diepste wens is dat we alles in het Diamanten Licht zetten. We rijzen op uit de puinhopen van de oude wereld en scheppen de Nieuwe Samenleving van Universele Liefde en onbegrensde mogelijkheden.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Met Liefde, Babette Gijsen

Praktijk de Nieuwe Mens
Babette Gijsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.