Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Zelf - bewust - leven: coaching, lezingen, workshops
Oegstgeest

Ik heb 6 jaar geleden het werken met energie  ontdekt. Het begon met het 100-dagen-meditatieplan uit een oude HAPPINEZ; Door te mediteren (15 min per dag!) verruimde mijn waarneming en van het een kwam het ander. Een opleiding Reconnective Healing/The Reconnection en de certificatie door de Noorse Healer Association in 2011. Dat was voor een aantal mensen een onverwachte wending in mijn loopbaan, ik had immers ruim 20 jaar in het ecologisch onderzoek gewerkt.

Mensen vragen me  regelmatig: ‘Hoe kun jij als getrainde wetenschapper, zulke dubieuze thema’s als alternatieve therapie en heling gaan verkennen? Ik kan alleen maar antwoorden: ‘Juist omdat ik wetenschapper ben, ook wel onderzoeker. Ik vind het spannend om grenzen te verkennen en te controleren of iets nieuws werkt voor mij.

Ontmoeting?

Mijn promotor heeft me ooit een belangrijke regel geleerd: “In wetenschappelijke experimenten kunnen we eigenlijk geen hypothese bevestigen; we kunnen ze slechts weerleggen want we kunnen nooit absoluut zeker zijn dat alle andere mogelijke verklaringen voor onze uitkomst, die we niet in ons experiment toetsen, volledig zijn uitgesloten.”

Wijze woorden. Daarom is voor mij het onderzoeken van de wereld waarin ik leef mijn favoriete bezigheid, vooral als het gaat om standpunten en ‘feiten’ buiten het algemene geloof en overtuigingen.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Neem dan contact op dan kunnen we een afspraak maken. Ik verzorg ook workshops en presentaties. Ook kun je bij mij terecht voor een dynamisch gesprek of eerlijke feedback.

Ervaring met particulieren – bedrijven – kinderen

CoCreate
Anke Weber Smit

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.