Gezondheid Acupunctuur

Acupunctuurpraktijk Itchi-Go (op vrijdagen in De Lindewei)
Leiden

Itchi-Go Praktijk voor Japanse Acupunctuur - Joih Jaarsveld

John's mottto: ‘mijn passie is om mensen te helpen zelf beter te worden, het liefst zonder medicijnen of ‘alternatieve’ middeltjes’.

Op vrijdagmiddagen kan je in De Lindewei tercht bij John Jaarsveld, een ervaren acupuncturist. Hij is gespecialiseerd in de Japanse stijl van acupunctuur: dunne naaldjes en veel nadruk op palpatie (deskundige betasting met de hand voor geneeskundig onderzoek). Kenmerkend is een no-nonsense behandeling met aandacht voor de gehele mens. Deze Japanse stijl is afkomstig van Kiiko Matsumoto. In de Traditionele Geneeswijzen wordt altijd gekeken naar de het acute gedeelte van de klacht én naar de grondoorzaak, voor een zo effectief mogelijke behandeling.John is eveneens gespecialiseerd in kinderacupunctuur.

Japanse Acupunctuur - Achtergrond

Dokters van het oude China hebben reeds duizenden jaren kruiden, acupunctuur, massage, dieet en gezondheidsoefeningen gebruikt om ziekte te genezen en de gezondheid te verbeteren. Zij haalden hun inspiratie uit de natuur, die zij met grote nauwkeurigheid observeerden, en uit de de klassieke boeken: de Huang Di Nei Jing en de Nan Jing. De leer van deze imposante verzameling ervaringskennis wordt nog steeds actief beoefend en onderwezen in de ziekenhuizen en universiteiten in Azië, en wordt tegenwoordig ook steeds meer in het Westen op waarde geschat.

Vergoeding door veel verzekeraars

Praktijk Itchi-Go is aangesloten bij beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijzen Zhong en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeswijzen Yi, waardoor veel verzekeringen (een deel van) de behandeling vergoeden.Ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ.

Informatie en afspraak

  • Telefoon: 070-7853991
  • Mobiel: 43139217
  • Email: infoitchi-go
  • Website: itchi-go

Yogacentrum De Lindewei
Yogacentrum De Lindewei

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.