Persoonlijke groei Hypnotherapie

Tussen de wilgen, hypnotherapie en counselling
Rijpwetering

Tussen de wilgen is een zelfstandige praktijk van Alice de Wit voor hypnotherapie en counselling op een unieke locatie in de polder. Hypnotherapie is een diepgaande vorm van psychotherapie, die uitstekend werkt bij psychische en lichamelijke klachten, zoals: overgewicht; verslavingsgedrag; depressie; zingevingsvragen; hooggevoeligheid; eenzaamheid; echtscheiding; stress; burn-out; PDS-klachten; onbehandelbare pijn; nachtmerries.

Mijn specialisaties zijn: rouwbegeleiding na traumatisch verlies en faalangst.

Bewustwording

Ook als je aan jezelf wilt werken is hypnotherapie een goede therapievorm, omdat je in contact komt met je onbewuste, dat precies weet wat goed voor je is. Zo krijg je antwoord op al je vragen en kun je zelf richting geven aan je leven, waardoor je goed in je vel komt te zitten.

Evidence based

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van Hypnotherapie. De onderzoeksresultaten zijn bijzonder positief.

Begeleiding

Een combinatie van: gesprekken; hypnotherapie; NLP; EMDR-technieken; Mindfulness en creatieve therapie. Ook werk ik met het vingerlabyrint, wat verrassende resultaten geeft.

Tussen de wilgen is aangesloten bij de NBvH, de Nederlandse Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten en de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, waardoor er bij zeer veel zorgverzekeraars mogelijkheden zijn voor een vergoeding.

Tussen de wilgen, hypnotherapie en counselling
Alice (E) de Wit

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.