Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap
Leiden

Wij helpen jou aan tools, support en inzichten om helemaal aan het stuur te komen staan van jouw privé- en werkleven. We ondersteunen je in het bouwen aan jouw dromen en contact te maken met wat jij als je zielsmissie kan ervaren en waarvanuit je vol zelfvertrouwen het leven kan creëren wat bij je past. Vol innerlijke rust én avontuur, waarbij je eigen ambities, verlangens en kwaliteiten centraal staan, met fijne vrienden en geliefden om je heen

Biografie / Over Martine Nauta

Mijn naam is Martine en ik ben coach, therapeut, reiziger, kunstliefhebber, partner en moeder van drie kinderen. Ik realiseer me dat ik alles heb wat ik me ooit wenste: gevoel van vrijheid! En daarmee bedoel ik onder andere dat ik de volledige keuzevrijheid en regie ervaar om mijn leven op mijn eigen manier en volgens mijn eigen waarden vorm te geven. Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik herinner me mijn jonge jaren als eenzaam, moeilijk en complex.

Als ik terugkijk, zie ik een meisje met een enorm potentieel (zoals veel jonge, gevoelige en slimme meisjes), maar het was moeilijk om dat helemaal te benutten. Het duurde jaren en kostte veel bloed, zweet en tranen, voordat ik mijn leven als vrij en succesvol kon beschouwen… Door die ervaring groeide mijn wens om jonge vrouwen als jij te helpen om volledig leiderschap over jouw werk- en privéleven te kunnen nemen. 

Ik heb de diepe wens dat elk meisje zich kan ontwikkelen tot een moedige, krachtige vrouw die haar waarde kent, vanuit haar hart leeft en haar eigen geluid deelt met de wereld. Het is míjn missie om voor jou een veilige, inspirerende omgeving te creëren om je verlangens te ontdekken, je volledige eigenwaarde te pakken en jouw stappen te kunnen zetten richting je ware missie waarbij je je gesteund, compleet en geliefd voelt.

School voor Jong Vrouwelijk Leiderschap
Martine Nauta

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: