Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Healing Arts therapeut
Leiden

De Healing Arts Therapie is gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van de cliënt.

Het menselijk lichaam is een informatieveld, waarin alle informatie van dit leven en alle voorgaande levens zijn opgeslagen. Onverwerkte trauma’s uit vorige levens of uit je kindertijd werken door in het nu en bepalen hoe je reageert op situaties. Deze informatie is opgeslagen in de cellen en in je DNA-structuur. 

Ons dagbewustzijn probeert oude pijn niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied weg te houden en op deze manier maar ten dele ons lichaam te bewonen, waardoor een deel van jou niet in je lichaam is.Dit zijn vaak onbewuste mechanismen, die kunnen leiden tot allerhande lichamelijke of psychische klachten.

IK werkt met de innerlijke informatie van de cliënt en geef een veilige bedding en helpt de cliënt om de nieuwe informatie, te vertrouwen en betekenis te geven.

Het voelen en doorleven van wat er in het lichaam gebeurt als de innerlijke informatie vrijkomt, is een essentieel onderdeel om oude blokkades blijvend op te lossen en hogere frequenties in het lichaam te integreren.

Om de nieuwe energie te kunnen leven is aarding en gronding van de hoge lichtenergie tot in de celstructuur, in iedere vezel van het lichaam, een wezenlijk onderdeel van de therapie.

Ik werk samen met de client om de overstap te maken van het driedimensionale naar het multidimensionale. 
In het Hier en Nu alle parallelle werkelijkheden weer samen te brengen in een gegrond en liefdevol bestaan.

Ziens-Wijze
Gerrie van Giezen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.