Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Artemis Lifecoaching
Loon op Zand

Ik ben Merel Eveleens en met veel passie help ik mensen keuzes te maken op gebieden die zij belangrijk vinden, zodat ze meer energie overhouden en meer balans ervaren. Dat doe ik onder de praktijknaam Artemis Lifecoaching.  

Klanten komen bij mij met vragen als: Wat wil ik nu eigenlijk? Hoe ga ik mijn dromen waarmaken? Waar te beginnen en waar haal ik de tijd vandaan? Waar liggen mijn talenten en hoe kan ik mijn ambities waarmaken?

Bijzonder in de aanpak van Artemis Lifecoaching is dat ik je mee naar buiten neem de Loonse en Drunense Duinen in, om letterlijk stappen te zetten en je horizon te verbreden, een frisse kijk te krijgen. De wijsheid van de natuur biedt zoveel symbolen om je duidelijkheid te geven en tot de kern van zowel je vraagstelling als jezelf te komen!

Aan het einde van een coachtraject (na een vrijblijvende kennismaking volgen meestal 2 tot 5 sessies), heb je inzicht, overzicht en een concreet plan om je behaalde resultaat vast te houden en uit te bouwen. Want bij afronding van het traject, heb jij je doel al bereikt!

Artemis Lifecoaching
Merel Eveleens

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.