Duurzaamheid Financiële dienstverlening

De Dansende Boekhoouder
Oudheusden

De Dansende Boekhouder is hét administratiekantoor voor vrouwelijke ondernemers die werkzaam zijn in het veld van alternatieve gezondheidszorg en (holistische) natuurgeneeswijzen, persoonlijke groei en (spirituele) ontwikkeling, dans, zang, energetisch werk en/of coaching en training.

De Dansende Boekhouder is betrokken bij jou en je werk, spreekt jouw taal en staat voor een verantwoord pragmatische aanpak, flexibiliteit en service. Waarbij ik het belangrijk vind dat jij op ieder moment weet wat er in jouw onderneming gebeurt en hoe je er (financieel en fiscaal) voor staat. Daarom ben ik altijd bereikbaar voor vragen en leg ik schijnbaar ingewikkelde zaken op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit.

Daarbij ga ik voor persoonlijk contact en een lange termijn relatie met mijn klanten. Daarom bied ik startende zelfstandigen de eerste drie jaar van hun onderneming substantiele kortingen op mijn tarieven.

Als 'dansende boekhouder' ontzorg ik jou in de mate die jij kiest, die bij jou past, op basis van een afgesproken vaste prijs. Ik ondersteun bij het voeren van de administratie, of verzorg deze volledig, naargelang jouw wensen, en adviseer m.b.t. belastingzaken, inclusief het verzorgen van aangiftes en aanverwante zaken.

Zodat jij 'zen' vol je passie kan leven!

De Dansende Boekhouder
René Sarbach

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.