Persoonlijke groei Yoga

ZwangerschapsYoga, kinderyoga en Yoga voor de allerkleinsten
Loon op Zand

Yoga aanbod

  • KinderYoga lessen bestaan onder andere uit bewegings-, ontspannings- en concentratieoefeningen. Bij kinderen in de basisschoolleeftijd wordt een beroep gedaan op de fantasie en creativiteit. Tijdens de lessen worden de kinderen aangesproken op hun ontwikkelingsniveau en is aandacht voor zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, balans, emoties, prikkelverwerking en dergelijke.

  • Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die speciaal afgestemd is op het lichaam van de vrouw en haar kwaaltjes, het gevoel van verbondenheid met je lichaam en je kindje, de (gezamenlijke) voorbereiding op de bevalling en het fysiek bezig zijn. 
    Zwanger ben je samen, daarom is er ook aandacht voor de partners.

  • De activiteiten voor de allerkleinste zijn niet alleen gebaseerd op yoga, maar bevatten onder andere ook dans, muziek & spel. Alle ontwikkelingsgebieden komen aan de orde! Veelal richten we ons op het loslaten van (spier)spanning, coördinatie en leggen we de basis voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. 

  • Met regelmaat worden er voor volwassenen, adolescenten en kinderen workshops of themalessen aangeboden. 

Biografie / Over Karin J.M. van der Bruggen

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: