Persoonlijke groei Counselling

Life Counselling
Drunen

Gehoord, gezien en begrepen worden.

De vrijheid te zijn wie je werkelijk bent.

Ontdek jouw eigen kracht.

Ieder mens is uniek.

En ontwikkelt zich op zijn geheel eigen wijze. Je leert omgaan met alle uitdagingen van het leven, die soms gepaard gaan met vallen en opstaan.

Die ontwikkeling gaat meestal geheel vanzelf, maar zowel kinderen als volwassenen maken periodes mee waarin het gewoon even niet meer gaat. Het is je dan allemaal te veel, je zit niet meer lekker in je vel en je hebt soms het gevoel dat je helemaal stil staat.

Ik help je graag weer op weg.

Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt om weer in balans te komen.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, zodat je inzicht krijgt in jouw gevoelens, gedachten en gedrag. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroot, je eigen kracht ontdekt en leert om te gaan met de problemen waar je tegenaan loopt.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij zowel volwassenen als kinderen, en help ik jou om je hoogsensitiviteit te leren begrijpen, accepteren en in te zetten als je kracht.

Biografie / Over Katja van Kasteren-de Veer

Ik ben Katja van Kasteren- de Veer, geboren in 1979, getrouwd en moeder van twee zoons geboren in 2003, 2006. Onze lieve hond Sensi een goldendoodle maakt het gezin compleet.

Geboren als hoogsensitief kind ervaarde ik de wereld op een geheel eigen wijze. Intens, bijzonder, wonderbaarlijk, maar soms ook overweldigend. Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad in mijn leven. Waardevolle lessen die uiteindelijk zorgde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Mijn hoogsensitiviteit is mijn kracht geworden.

Door mijn heldervoelendheid wist ik vaak al veel, maar ik had erg de behoefte aan theoretische kennis om dit te onderbouwen om zo mezelf en anderen echt goed te begrijpen.

Ik volg mijn hart. Ik ben dol op lezen en lees alles dat mijn aandacht trekt. Er komen mensen op mijn pad die mij steeds weer wat verder brengen in mijn eigen ontwikkeling. Diverse opleidingen, cursussen en inwijdingen heb ik met plezier gevolgd. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil.

Karuna betekend mededogen, compassie voor al dat leeft. Ik houd van mensen, dieren en de natuur. De verbinding die ik mag ervaren met de mensen die op mijn pad komen, het contact met dieren, de schoonheid van de natuur daar geniet ik echt van.

Alles en iedereen is verbonden met elkaar, het geeft mij veel voldoening een positieve bijdrage te leveren, door mijn kennis, levenservaring, hooginvoelend en meevoelend vermogen te delen met anderen.

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: