Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Heb lef en leef!
Hedikhuizen (heusden)

In Hedikhuizen staat, op een bijzondere locatie in het buitengebied, een oud kerkje. Deze plek blijkt gezegend te zijn met een bijzondere, liefdevolle energie. Mensen komen er tot rust, weer bij zichzelf. Ook therapeutische sessies verlopen hier vlot en diepgaand. Veel mensen geven aan zich veel meer ontspannen te voelen nadat ze hier zijn geweest.

Op onverwachte (toevallige? ;) ) wijze is dit kerkje ons huis geworden. Dit bleek dé plek om mijn praktijk verder uit te bouwen tot een spirituele ontmoetingsplaats. 

Op afspraak: 

- Coaching of therapeutische sessies, waarbij we diagnostische handanalyse® als basis gebruiken. Ook is het mogelijk om je (individueel of in groepsverband) verder te verdiepen in de handanalyse.

Voor kinderen en hun ouders: 

- Integrale Therapie (zie website hiernaast)

- Dyslexietherapie: een heel persoonlijke benadering, psychotherapie en remedial teaching gecombineerd.

En verder:

- Cursus handanalyse van zes bijeenkomsten, zes dagdelen. Deze start bij voldoende belangstelling, meer informatie vind je op de website. Het moment waarop de cursus gaat plaatsvinden is in overleg met de deelnemers. Indien gewenst gaan we na die zes keer nog verder...

- Bij voldoende belangstelling gaan we tevens van start met spirituele avonden met als doel om jezelf verder te ontwikkelen en tegelijk om gelijkgestemden te ontmoeten. 

- Samenzijn van mensen die de innerlijke waarheid ervaren. De energie van ons fijne kerkje vraagt erom om gedeeld te worden. Wees welkom!

Incidenteel:

- Workshops/lezingen handanalyse of regressie-/reïncarnatietherapie voor professionals.

Kijk voor meer informatie op de website of neem vrijblijvend contact op.

Irene de Bruin
Irene de Bruin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.