Gezondheid Natuurgeneeskunde

Alis Aquilae, natuurgeneeskundig praktijk in Hoofddorp
Hoofddorp

In de rustige, lichte, vertrouwde sfeer van mijn praktijk kan het niet anders dat je vanzelf alle spanning loslaat en openstaat voor wat er mag gebeuren.

VOORDELEN 
Je wordt meer bewust van jezelf, waardoor je makkelijker kunt ontspannen. Je lichaam krijgt op deze manier meer de ruimte om jouw energie volop te laten stromen. Je voelt je (ver)lichter, energiek en vol levenslust!

VOOR WIE
Voor iedereen met klachten op ieder niveau, zowel Fysiek, Emotioneel, Mentaal als Spiritueel. Specialisatie in stress-gerelateerde klachten, zoals piekeren, hoofdpijn, rugpijn, schouder- en nek-pijn, slaapproblemen, slechte spijsvertering, vermoeidheid, gevoel van onbalans, burn-out en depressie. 

WERKWIJZE
Als je bij mij komt voor een behandeling, dan ga ik intuïtief te werk. Ik zal me afstemmen op jouw energie om zo dieper tot de kern van de oorzaak te komen. Ik maak daarbij gebruik van mijn helder horen en voelen en van de Universele energie. Door middel van doorvragen, voelen, praten en aandacht te geven wat daaruit voortkomt, maken we samen al een begin met het werken aan je vraag, (pijn)klacht of probleem. Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen en ik kan jou daarbij op een natuurlijke wijze helpen. Ik werk volgens de 5 natuurgeneeskundige principes.
Behandelingen alleen op afspraak. 

VERGOEDINGEN
Mijn behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Kijk voor het maken van een afspraak of jouw zorgverzekeraar  natuurgeneeskundig consulten door een therapeut aangesloten bij de BATC vergoed.

Alis Aquilae
Debby Jane Knufman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.