Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Meditatiecoach | Meditatie & Mindfulness | Coaching | Reading & Healing | Medium
Nieuw vennep

Met veel enthousiasme geef ik les aan kinderen en volwassenen in mindfulness & meditatie cursussen, workshops en meditatie retraites. Daarnaast geef ik healings en readings.

Door de verschillende opleidingen en mijn sterk ontwikkelde intuïtie zijn mijn werkzaamheden breed georiënteerd. Al ruim 20 jaar beweeg ik me op het gebied van meditatie en mindfulness, intuïtive personal life coach, medium en spiritueel healer.

Als coach ben ik je klankbord en hou ik je een spiegel voor. Ik zie het als mijn taak, mijn missie om met behulp van reflectie je dicht bij jezelf te brengen. Het geeft je stimulans en vertrouwen in je eigen kracht. Tijdens de individuele coaching sessies werk ik intuïtief. , oplossings- en doelgericht met behulp van mijn intuïtieve gave en kennis. Hierbij ben ik open en to the point.
Ik help je gericht actie te ondernemen op wat je wilt oogsten. Welke talenten en passies liggen er in jou verborgen? Leef je het leven dat je voor ogen had, zit je op de juiste koers of wil je juist ontdekken wat je missie is?

Ik geef je de vrijheid om hardop te denken, te voelen en onderzoeken. Ik help je balans te brengen in je dagelijkse leven. Hierbij wil ik een mindset neerzetten waarin jij je gelukkig voelt. Denk hierbij aan persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, balans werk/privé, zelfvertrouwen/ in je kracht staan, Hooggevoeligheid/ hsp

Volg je intuitie  
Bepaal je eigen koers
Versterk je innerlijke kracht

Creeer je eigen geluk. Jij bent het waard!
 

 

 

Meditatiecoach
Selma Oppedijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.