Gezondheid Massage

Massagetherapie & massageworkshops
Nieuw Vennep

Massagetherapie is een reis naar binnen, een ontmoeting met jezelf. Het is een goede manier om voor jezelf te zorgen en te voelen wat echt belangrijk voor je is. 

Je lichaam geeft aan hoe het met je is. Sta je stijf van de spanning, draag je een last op de schouders, of ligt iets je zwaar op de maag. Massagetherapie is geschikt als je klachten hebt of een onbalans in je leven ervaart. Denk hierbij niet alleen aan klachten van de spieren, maar ook aan bijvoorbeeld hoofdpijn, stress en slapeloosheid. Het biedt ook ondersteuning als je te maken hebt met een ingrijpende gebeurtenis in je leven of als er een ziekte bij je is geconstateerd. Het kan ook zijn dat je veel piekert, altijd maar bezig bent en niet meer kunt ontspannen. Bij Bon Balans is er rust en ruimte voor jou, tijd om aandacht aan jezelf te geven. 

Massagetherapie nodigt uit om te ervaren hoe het met je is, zonder oordeel. Door gedachtes en gevoelens toe te laten, ontstaat ruimte en inzicht. Je kunt je bewust worden van de signalen van je lichaam en gaan luisteren naar het verhaal achter de klacht. Bewustwording en inzicht vormen een belangrijke bijdrage tot heling. 

Ik beschik over kennis en vaardigheden van verschillende massagevormen, alsmede over medische en psychosociale basiskennis. De behandelingen Massagetherapie komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Bon Balans Massagetherapie
Bernadette Bon

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.