Gezondheid Yoga

Sivananda Yoga. Reiki cursussen. Massages. Klankschalen Ontspanningen & Mantra zingen.
Hoofddorp

Yoga betekend vereniging tussen lichaam en geest met uiteindelijk doel meditatie. Door de oefeningen train je je lichaam flexibel te worden en te ontspannen zodat je in stilte kunt zitten. Meditatie helpt je je bewust te worden van de gedachten die je hebt.  Door jezelf te leren in stilte te zijn, controleer, kalmeer en verhelder je je gedachten zodat je kunt luisteren naar je innerlijke stem die je precies verteld wat voor jou belangrijk is.

Mindfulness is het met alle aandacht zijn bij wat je op het moment doet, denk, of zegt. Bewust zijn van de ademhaling speelt hierbij de grootste rol omdat de ademhaling je helemaal in het moment brengt. Tijdens de yogalessen word je bewust gemaakt van het juist en diep ademen bij de verschillende oefeningen. De lessen worden afgewisseld met staande, zittende en liggende asana’s (lichaamshoudingen), pranayama (ademoefeningen), visualisatie-, en meditatieoefeningen en soms mantra zingen, we eindigen altijd met yoga nidra (diepe ontspanning). 

De ene week doen we de zittende en liggende oefeningen en de volgende staande oefeningen met o.a. surya en chandra namaskar (de zonne,- en maangroet). Na de les is er thee.

Wil je leren beter te ontspannen, rustiger en vollediger te ademen meer in contact komen met je lichaam? Geef je dan op voor een proefles. 

Ik werk in 3 blokken van 11 lessen, je geeft je op voor een bepaalde avond maar als het nodig is kun je in overleg van avond wisselen. Instromen is elk gewenst moment mogelijk.

Sharonna Yoga
Sharonna van Waveren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.