Persoonlijke groei Organisatieontwikkeling en advies

Imagonline | Gericht op het behalen van online resultaten voor bewuste ondernemers
Heemskerk

Online marketing kan een grote rol spelen in het succes van jouw onderneming. Echter is resultaat niet altijd vanzelfsprekend.

Imagonline kan jou ondersteunen, of van alle zorg ontnemen, op het gebied van online marketing. Daarbij is het behalen van resultaat ons uiteindelijke doel. Wij zijn pas tevreden als wij dit doel voor jou hebben bereikt. Bij resultaat kun je denken aan het verkrijgen van nieuwe klanten, meer betrokken klanten, een groter bereik (meer naamsbekendheid), terugkerende klanten, meer waarde uit je klanten of een geheel beter imago.

Wij bieden de volgende diensten aan bewuste ondernemers:

- Op maat gemaakte, resultaatgerichte websites.

- Het verbeteren/optimaliseren van bestaande websites.

- Het inzettten van social media marketing om het verkeer naar de website te vergroten.

- Het opstellen van advertentiecampagnes die resultaat behalen voor jouw onderneming.

Aangezien wij ons op bewuste ondernemers richten, om zo bij te dragen aan een bewustere omgeving, hanteren wij speciale tarieven voor bewuste ondernemres. Voor vragen kun je contact opnemen.

Biografie / Over Mark Sperling

“Vanaf jongs af aan heb ik websites en social media als marketingmiddel interessant gevonden. Zo heb ik op vroege leeftijd al websites gemaakt over de top 10 comedy films van die tijd, of heb ik muziek gemaakt en dit verspreid via Youtube en Facebook. Tijdens mijn opleiding heb ik deze passie verder ontwikkeld. Ik wilde meer leren over online marketing, dus ben tijdens mijn opleiding verschillende cursussen gaan volgen. Dit heeft geleid tot mijn eerste onderneming Mark’s Marketing, die ik in het laatste jaar van mijn studie ben gestart. Tijdens dit jaar heb ik mijn scriptie voor mijn eigen onderneming mogen schrijven. Mark’s Marketing was volledig gericht op het maken van websites.. en daar bleef het bij. Ik wilde resultaatgerichter te werk gaan en ben mijn kennis en ervaring op verschillende online marketing vlakken gaan verbreden. Dit heeft geleid tot Imagonline, een online marketing bureau dat zich volledig richt op het behalen van resultaat voor haar klanten. Mijn doel met imagonline is om lange samenwerkingen aan te gaan waarbij ik verantwoordelijkheid op mij neem voor de online resultaten van mijn klanten.”

– Mark Sperling

Imagonline
Mark Sperling

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: