Gezondheid Acupunctuur

voor het versterken van je immuunsysteem en emotioneel bewustzijn.
Nieuw-vennep

Astma, hooikoorts, voedselintolerantie, eczeem of een prikkelbare darm; het kunnen klachten zijn die op een allergie duiden. 

Allergie kàn de boosdoener zijn als iemand al lange tijd kampt met vage klachten als jeuk, misselijkheid, hoesten of vermoeidheid, waarvoor een diagnose niet te vinden is.

Het succes van de acupunctuur behandeling ligt in het weer optimaal laten functioneren van het immuunsysteem. Als het immuunsysteem verzwakt is kunnen verschillende zaken ‘een kortsluiting in het systeem’ veroorzaken met een allergische reactie als gevolg. 

De methode is volkomen pijnloos. Ik zoek, door middel van testen, welke stof/energie de allergie veroorzaakt. Gedurende 25 uur na de behandeling moet de patiënt contact met de allergie veroorzaker vermijden. Daarna is het immuunsysteem weer in balans waardoor het lichaam de ‘boosdoener’ probleemloos verdraagt.

Er is altijd een vrijblijvend gesprek mogelijk waarna u kunt beslissen of deze therapie ook voor u een oplossing voor uw klachten kan bieden.

 

Praktijk Wim Telgt. Allergietherapeut/Facereader
Wim Telgt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.