Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coaching door dans en beweging
Haarlem

Beweeg je verder geeft coaching doormiddel van dans en beweging.

Het huidige leven maakt dat wij veel in ons hoofd zitten en worden overgenomen door onze gedachten. Hierdoor ontstaan vaak angst, onzekerheid en lichamelijke klachten. Door te dansen kom je weer in contact met je lichaam en gevoel. Hierdoor krijg je heel helder inzicht in wat jij nodig hebt om de gewenste verandering in je leven te laten plaatsvinden. 

Dus heb jij al heel vaak gezegd en besloten dat je dingen anders aan wilt pakken maar komt dit maar niet van de grond. En denk je vaak; Ik weet dat ik het moet veranderen maar ik weet niet hoe? Dan is danscoaching de manier om dat te onderzoeken

Biografie / Over Marielle Peerenboom

7 jaar was ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige maar in februari 2018 besloot ik mij volledig te richten op het coachen en danscoachen.

In de opleiding tot danscoach wist ik dat er geen betere manier voor mij kon bestaan dan mensen op deze manier te gaan helpen. Tijdens de opleiding kwam het dansende kind in mij weer naar boven. Ik durfde mij meer te laten zien, mijn spontane en vrolijke kant te laten stralen. Ik leerde mijn eigen grenzen erkennen en mijn lijf mij te laten vertellen wat er goed voor me is.

En zo besloot ik in februari 2018 na de geboorte van mijn dochter te stoppen met mijn werk als verpleegkundige en te gaan werken vanuit mijn hart en mijn liefde voor de menselijke ontwikkeling en dans gecombineerd neer te gaan zetten. 

Beweeg je verder
Marielle Peerenboom

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.