Persoonlijke groei Yoga

Puur in balans, praktijk voor Yoga, coaching en heling
Hoofddorp

Vanuit dit bewustzijn gaan we een stap maken om het verschil te ervaren tussen de "ziener" en het "geziene". De "ziener" ook wel "waarnemend bewustzijn" genoemd kijkt op afstand naar gedachten, gevoelens, emoties en overtuigingen. Tijdens de lessen ervaren we dat een gedachte, een idee en zelfs een gevoel of emotie net zo veranderlijk is als de golven van de zee. Het bewustzijn dat de verandering waarneemt echter niet.

Wat de les uniek maakt is dat Puur in balans bij de beoefening van de diverse stappen in yoga werkt met de beheersing van de energie stromen in je lichaam. In de groepslessen van Puur in Balans ligt de nadruk op het fysieke aspect uit de Hatha Yoga, de asana’s. De andere elementen uit de Yoga traditie, worden verwerkt in de ontspanningsoefeningen en visualisaties. Bij aanvang van de les starten we altijd met een bewustwordingsoefening. Daarna volgt een warming-up en diverse asana’s gericht op kracht, souplesse, evenwicht en concentratie. De les wordt altijd afgesloten met een ontspanningsoefening en visualisatie. Ook komen regelmatig meditaties, Yoga Nidra en energie oefeningen aan bod. De lessen brengen lichaam en geest meer in evenwicht, waardoor je ook in stress situaties beter bewust kan blijven van jezelf en jouw patronen. Vanuit deze rust leer je doeltreffend te handelen.  

Puur in Balans verzorgt lessen voor volwassenen, kinderen en tieners en gebruikt de elementen uit de Yoga filosofie in individuele coaching.

Puur in Balans, praktijk voor persoonlijke groei
Jeaniëlle van van Osnabrugge

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.