Gezondheid Wellness

Ondersteun je body, mind en soul met 100 % natuurlijke essentiële oliën van Young Living
Hoofddorp

Vandaag de dag zijn de dingen waar we dagelijks aan worden blootgesteld het schadelijkste dat onze gezondheid beïnvloed... En omdat je je er niet eens van bewust bent, zou je het van sommige dingen dus ook niet verwachten. Zo zijn bijvoorbeeld de verzorgingsproducten die we gebruiken voor onszelf, ons huis en onze kinderen juist datgene waardoor ons lichaam, onze gezondheid en onze emoties uit balans zijn.

Een Natural lifestyle is makkelijker dan je denkt; wij hebben het ook in kleine stappen gedaan! We zijn begonnen om onze gezondheid te ondersteunen met de essentiële oliën van Young Living. Daarna hebben we langzaam al onze synthetische verzorgings- en schoonmaak producten vervangen met de 100% natuurlijke producten van Young Living. Wil je ook een betere nachtrust, minder stress, geen last van een kriebelneus in het voorjaar, je algemene weerstand ondersteunen, meer rust in je hoofd of lijf, je huis op een natuurlijke manier schoonhouden, je sportprestaties ondersteunen en je huid anders verzorgen?

Essentiële Oliën worden al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van fysieke en emotionele uitdagingen.  De oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit; ze werken op celniveau en kunnen hierdoor niet alleen verlichting bieden voor lichamelijke ongemakken, maar ook voor emotionele of spirituele onbalans. 

Elke maand geven we gratis trainingen waarin we jou leren hoe je een natuurlijke lifestyle kunt inzetten voor jezelf en je gezin deze vind je via onze Facebook pagina en op onze website. 

Oiled by Nature
Daniëlle & Ed Slingerland

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.