Gezondheid Kristallen en (Edel)stenen

Praktijk voor Edelsteentherapie en Coaching
HAARLEM

Via mijn bedrijf Kristalhelder wil ik je graag kennis laten maken met de vele mooie eigenschappen van kristallen en (edel)stenen. Kristallen kunnen je leven daadwerkelijk veel lichter en leuker maken! Ik geef regelmatig workshops waarin je kunt leren welke stenen voor jou goed kunnen werken, welke stenen ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld beter bij jezelf kunt blijven of ervoor zorgen dat je rust in je hoofd ervaart.

Soms denken mensen dat het een kwestie van ‘erin geloven’ is, maar de werking van kristallen en (edel)stenen is goed verklaarbaar en gelukkig geen kwestie van ‘geloof’. In de workshops besteden we daarom altijd een deel van de tijd aan het uitleggen (ratio) van de werking van stenen én een deel aan het ervaren (gevoel) van verschillende stenen. Zo leer je ook direct hoe je je verstand en gevoel beter kunt laten samenwerken.

Naast de workshops kun je ook bij mij terecht voor het uitkiezen van een geschikte steen voor jezelf. Hiervoor kun je een afspraak maken. Ik help je dan op basis van mijn kennis en ervaring en helder waarnemend vermogen de meest geschikte steen uit te kiezen voor hetgeen je wilt realiseren.

Daarnaast kun je bij mij stenen vinden die je helpen om een prettige sfeer in je huis te creëren.  

Ben je benieuwd wanneer je een workshop kunt volgen of wil je graag op de hoogte blijven van leuke tips over kristallen en (edel)stenen? Dan kun je ook terecht op m'n facebookpagina of website.

Kristalhelder.org
Else van Aken

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.