Gezondheid Yoga

Yogahuis | Meditatietrainingen | 130 lessen per maand | Yin | Vinyasa | YinYang | Astanga | Hatha
Haarlem

Sukha betekent in het Sanskriet 'vreugde en geluk’'. Sukha willen wij allemaal. Yoga & meditatie leert je om om te gaan met alles wat er langskomt, fysiek en emotioneel. Yoga is dan ook meer dan een sport.

Wat doen we?
Fysieke oefeningen (asana’s), afgestemd op jouw mogelijkheden, met jouw mate van flexibiliteit van jouw spieren en mate van compressie door de bouw van jouw skelet. De asana’s hebben ieder een eigen functie. Zo kom je in contact te staan met je levensenergie (pranayama) via de fascia in je lijf (meridianen). Ook leer je je je gedachten te observeren (meditatie), leer je je emoties, je obstakels en de liefde in jezelf en anderen te zien.

Zo ontstaat er langzaamaan, met vallen en opstaan, ruimte, rust en stilte in jezelf. Dat is de toegangspoort tot jouw levensvreugde, jouw Sukha. En daarbij, wijst wetenschappelijk onderzoek nu ook uit dat yoga en meditatie preventief werken voor oa. stressklachten, ziekte, burnout, depressie, onrust en vermoeidheid. Plus je werkt aan je con- ditie, en krijgt dus meer energie.

Voor wie?
Voor iedereen die open staat om te ontdekken of al weet wat yoga kan doen. Kom regelmatig naar House of Sukha om jouw eigen geluk te leren kennen. Als je die lach van vreugde in jezelf hebt ontdekt, gaat je leven een mooie wending krijgen. En je gaat je Sukha doorgeven. Zo wordt de wereld prachtig.

Dit diepe vertrouwen hebben de Sukha Teachers. Yoga is Your True Happiness

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.