Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Jij ziet beren op je weg om je doelen en dromen te realiseren en hebt hulp nodig?
Haarlem

Art2wisdom Coaching helpt je sleutels en handvatten te vinden om dromen, doelen te realiseren en moeilijke uitdagingen aan te gaan. Tijdens dit proces wordt expressie en betekenis gegeven aan de emoties en gedachtepatronen die je hierbij hinderen.

Art2wisdom Coaching is in eerste plaats een veilige haven waar aandacht is voor je verhaal, je dromen, je doelen. Er is aandacht voor je gevoelens en gedachten die werken als een blokkade die jou niet in actie laat komen. 

Art2wisdom Coaching past een andere coaching stijl toe dan de reguliere coaches om je te bevrijden van die blokkades: een combinatie van expressieve, cognitieve en energetisch behandelmethoden. Door die behandelmethoden geef je een  andere betekenis aan je doelen, verruim je je blik de wereld in, zie je andere mogelijkheden zonder oordeel. 

Het Art2wisdomcoaching Next Level Consciousness programma:

  • Insights -> Bewustwording van het ZELF: kleur bekennen en beeldend of verhalend vormgeven van: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn doelen? 
  • ReCognition -> Bewustwording van patronen: registreren van gedrag, emoties en gedachten bij bepaalde gebeurtenissen/acties, die leiden tot beperkingen: Waar loop ik tegen aan? Wat zijn mijn uitdagingen? Wat heb ik nodig?
  • Access Consciousness Bars® -> Bewustzijn en eenheid creëren zonder oordeel: loslaten van oude conditionering die je gedachten, gevoelens en emoties kunnen beïnvloeden. Verandering in mindset door niets te doen.
  • Clearing Statement -> toelaten zonder oordeel, energetisch opschonen van blokkades, affirmaties, starten met schone lei. Waarlijk JIJ te ZIJN zonder oordeel!

Art2wisdom Coaching
Juanita van den Broek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.