Persoonlijke groei Retraites

Retraitehuis Bloeiplaats: uitwaaien & zijn
Egmond aan den Hoef

'Een bijzondere plek in de duinen die je uitnodigt om te zijn.'

Retraitehuis Bloeiplaats is een thuis waar ruimte is voor dat wat er echt toe doet. De perfekte plek voor liefhebbers van rust, ruimte, bezinning, duinen, strand en zee. Een plek waar niets van je wordt verwacht, niets hoeft.

Ons kleinschalig doe-het-zelf retraitehuis is een zijns-plek waar je alleen, samen of met een kleine groep kunt verbijven in een huiselijke, verstillende sfeer. Gastvrouw Malve heet je van harte welkom en biedt een veilige bedding tijdens je verblijf. We nodigen je uit je eigen behoeftes en ritme te volgen. Als je wilt, kun je tijdens je verblijf deelnemen aan meditatieve momenten.

Er zijn 4 eenpersoons en 1 tweepersoons gastenkamers. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het gebruik van de gezamenlijke ruimtes: een ruime, lichte woon- en eetkamer, eenvoudige keuken, badkamers, een stiltetuin en diverse zitplekjes buiten. De ligging van de Bloeiplaats, in het Noord-Hollands Duinreservaat, is een mooi vertrekpunt voor lange wandelingen in de natuur. Er staat een fiets tot je beschikking. Verschillende vormen van individuele begeleiding zijn in de nabije omgeving mogelijk.

Wees welkom de rust & ruimte van deze bijzondere plek en de duinen te ervaren en jezelf te ontmoeten.

Retraitehuis Bloeiplaats
Malve Dau

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.