Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei
Haarlem e.o.

Ervaar jij conflicten, disbalans of heb je een ontevreden gevoel binnen je relatie, je werk, je gezin, met je kinderen of  in je eigen onderneming? Heb je het idee dat je de controle kwijt bent, dat niets meer lijkt te lukken? Heb je vaak problemen met je gezondheid, wordt je gepest of voel je je allesbehalve gelukkig?

Dit is jouw moment!  Jouw tijd om te ervaren wat onbewust zorgt voor de blokkade(s). Jouw kans op verandering door bewust te gaan kiezen. Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei, traint jou te ontdekken wat stagneert en geeft jou de mogelijkheid daar verandering in aan te brengen. Zo krijg je de regie in handen over jouw leven, jouw onderneming, jouw flow!

Alleen jij kunt de keuze maken tot verandering. Een keuze om bewust te worden van de blokkades in jouw leven of in jouw onderneming. Dat is een belangrijke stap. Een stap voorwaarts, een stap naar mogelijkheden, een stap naar verandering op de weg naar vrijheid. Het gaat tenslotte om jou, jouw leven, jouw onderneming, jouw geluk. 

Kies jij voor: “Ik wil gelukkig zijn”?

Trainer Inge van Duin: "Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur train ik mensen en ondernemingen door bewust te maken wat onbewust speelt. Wat of wie blokkeert onbewust de flow in jouw leven of bedrijf. Door contact te maken met deze blokkades en ze zichtbaar te maken krijg je een keuze mogelijkheid op weg naar vrijheid ".

Flow in Home B.V.
Inge van Duin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.