Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Flow to GROW, van ondernemer naar Ondernemen.
Haarlem e.o.

Ben jij ondernemer en geweldig in je vak? Je hebt zoveel te bieden, maar loopt jouw onderneming toch niet zoals jij het graag wilt?  Weten jouw klanten jou te vinden?  Straalt jouw onderneming uit wat jij echt te bieden hebt?  Hoe en waar breng je jouw diensten onder de aandacht?  Hoe maak je een lange termijn planning zowel zakelijk als privé?  Hoe zorg je ervoor dat er een constante stroom van inkomen is? Hoe wordt jouw onderneming HET bedrijf waar je van droomt?

Door niet meer te dromen maar te doen! Vrij van (on)bewuste blokkades, zonder “ja-maar”.

Flow to GROW: Wij trainen ondernemers met hart voor hun bedrijf naar dé onderneming waar ze van dromen. Wij evalueren zowel de binnen als de buitenwereld. Zo opent zich de weg naar het succes dat jij, als ondernemer voor ogen hebt. Van dromen naar werkelijkheid. 

Inge van Duin is oprichter, trainer en adviseur voor Flow in Home BV, gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden en ze is trainer bij Flow-Ing, Praktijk voor Innerlijke Natuurlijke Groei. 

Tom Sebastian is ruim dertig jaar werkzaam in de beautybranche. Hij heeft gewerkt voor vele celebraties, diverse magazines en televisieprogramma’s. 

Tom en Inge: “Wij trainen ondernemers op een unieke wijze door zichtbaar te maken en effectief aan het werk te gaan met (on)bewuste blokkades en tips en tools aante bieden. Zodat jij de ondernemer wordt die als vanzelf succesvol onderneemt".

Flow in Home B.V.
Inge van Duin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.