Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness trainingen in Santpoort-Noord
Ijmuiden

Deze training kan een opstap zijn naar een andere manier van leven. Beter je grenzen leren kennen en bewaken. Het leven meer 'meemaken' i.p.v. dat het langs je heen gaat. Bewust kunnen reageren op mensen en gebeurtenissen in het leven i.p.v. op de automatische piloot. Energie overhouden omdat je alleen met dít moment bezig bent (en niet met je hoofd bij verleden of toekomst). En.. zo kan ik nog wel even doorgaan :). 

Ik ben Christine en ik geef sinds 10 jaar trainingen in de GGZ en daarbuiten. Daarnaast geef ik de 8-weekse MBSR training. Ik sta voor helderheid, veiligheid, openheid en lichtheid. Om te kunnen leren is een gevoel van veiligheid essentieel. Je voelt je veilig als je zelf mag bepalen wat jouw grens is, in iedere situatie opnieuw! Hoe kies jij uit het best wel grote aanbod van mindfulness trainingen? Ik kies vaak op basis van een gevoel dat er een klik is met de trainer, dat ik vertrouwen kan hebben in die persoon. Als dit voor jou ook geldt, bel dan gerust voor een vrijblijvende kennismaking zodat je weet of deze klik er wel of niet is.

Reacties deelnemers
‘Ik ben me veel beter bewust van hoe ik me voel’
‘Ik heb geleerd dat bewust stilstaan bij wat er gebeurt mij los maakt uit mijn automatische reactiepatroon, helpt rustiger te worden en beter overeenkomstig mijn gevoel te reageren’
‘Ik heb meer compassie voor mezelf’
‘Ik kijk met meer begrip naar mezelf en anderen’

Kootstra-Bulk Trainingen
Christine Kootstra

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.