Welzijn Feng Shui

Circle of Home Feng Shui-advies - Energetische reiniging - Interieuradvies - Workshops
Bloemendaal

Een verbetering in je leefomgeving heeft gunstige invloed op jou. Je voelt je thuis en vitaal daar waar de energie lekker stroomt. Feng Shui en energetische reiniging helpt om comfortabele ruimtes te creëren vol positieve energie.

Wij worden beïnvloed door de ruimtes waarin wij ons bevinden. En tegelijkertijd wordt de ruimte ook door ons beïnvloed. Net als mensen kunnen gebouwen  uit balans raken. Het voelt niet lekker maar je weet niet waar het aan ligt. Jouw huis of werkplek kan comfortabel en mooi ingericht zijn, maar toch geen fijn gevoel geven.

De indeling, inrichting, meubels, kleuren en voorwerpen dragen allemaal bij aan de belevenis van een ruimte. Daarnaast laten wij zelf ook energie achter. Emotioneel geladen gebeurtenissen zoals ruzies, stress of overlijden kan de energie nadelig beïnvloeden. Bewust en onbewust reageren wij hierop.

  • Wil je je woning of interieur een nieuwe boost geven? Of meer eigen maken?
  • Zijn er plekken die niet fijn voelen of altijd rommelig blijven?
  • Heb je het gevoel dat je tegen de stroom in beweegt?
  • Slaap je slecht of heb je weinig energie?

Dit kunnen tekenen zijn van energetische disbalans. Negatieve energie gaat niet vanzelf weg. Feng Shui en energetische reiniging zijn krachtige hulpmiddelen die ruimtes weer in balans kunnen brengen.

Circle of Home creëert harmonieuze en gezonde leefomgevingen. Ruimtes vrij van spanning die energie geven en waarin wij ons fijn voelen. Zowel thuis als op het werk.

Circle of Home
Therese Österman Uyterlinde

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.