Gezondheid Acupunctuur

Praktijk voor Acupunctuur. Voor o.a. pijnklachten, distress, (sport)blessures & oncologiesupport
Heemstede

Acuclinic is een praktijk voor Acupunctuur voor o.a. pijnklachten, distress, acute of chronische (sport)blessures & oncologiesupport. Ook kunt u terecht voor ondersteuning van chronische aandoeningen zoals astma en diabetes en de bijwerkingen die ontstaan bij oncologische behandelingen.

Naast behandelingen van de diverse ziektebeelden met hun onderliggende oorzaken ben ik via het Amerikaanse Memorial Sloan Kettering Cancer Center en andere gerichte bij- en nascholingen een ‘Certified practitioner for Integrative Oncology’.

De diverse bijwerkingen, b.v. pijn, diarree en/of vermoeidheid, van de medische oncologische behandelingen zijn onderbouwd te behandelen en maken het traject waarin een kankerpatiënt zich in bevindt dragelijker en werkzamer. Op de website van Acuclinic wordt dit uitvoerig beschreven.

Verder zie ik in de praktijk veel voorkomende klachten zoals: hoofdpijnen, vrouwenklachten, stress, gewrichtspijnen, maag-darmstoornissen, slecht slapen en mentaal-emotionele problemen zoals verlies, rouw, angstaanvallen, storende boosheid en oeverloos piekeren.

Acuclinic - Roeland Krijnen
Roeland Krijnen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.