Persoonlijke groei Yoga

Yin en Healing Yoga in combinatie met energiewerk
Haarlem

Peace of Nature biedt de hooggevoelige vrouw een combinatie van lichaamsgerichte tools aan (yin yoga én energiewerk) om na een periode van onrust en hectiek (zoals een burnout) terug te keren bij jezelf.

Yin yoga biedt je “the full package” in een proces naar heelwording, draagt bij aan persoonlijke groei en werkt door op allerlei lagen; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en als je wilt ook spiritueel. Yin biedt je de gelegenheid om via het fysieke lichaam te leren over thema’s als overgave, acceptatie, kwetsbaarheid, grenzen (ontdekken) en onvoorwaardelijke (zelf)liefde.

Thema’s die ons als vrouw geheel eigen zijn, maar in de huidige, snelle en veeleisende maatschappij niet meer zo natuurlijk aanvoelen. Echter, eenmaal in de yogahoudingen is het alsof je je natuurlijk staat van zijn weer herinnert. Een Yin Yoga les geeft je de gelegenheid om op onderzoek uit te gaan, in veel gevallen weer echt te “leren voelen”. Om te ontdekken wat er gebeurt als je de spierspanning loslaat, omdat alleen dán die diepere lagen in het lichaam worden bereikt. Want dat is het doel bij Yin. We gaan voorbij aan de oppervlakte, op ontdekkingstocht naar die diepere lagen. 

Ook biedt Peace of Nature 1-op-1 Healing Yoga Sessions aan. Deze sessies zijn bedoeld om een moment van stilte te creëren. Om écht te luisteren naar het lichaam, om onnodige bagage los te laten en  ruimte te creëren voor vernieuwing. Een combinatie van coaching, yin yoga én energiewerk. Twee uur durende sessies waarin we contact maken met de diepere lagen in het lichaam: de chakra’s, de meridianen, de organen. We gaan op zoek naar de disbalansen, de (fysieke, energetische en emotionele) blokkades en werken aan heling. 

Peace of Nature
Vanessa Julia

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.