Persoonlijke groei Reiki en magnetiseren

Het Hart Van Reiki
Haarlem

Frans Stiene geeft drie niveaus Reiki cursussen in Nederland: Shoden Niveau I, Okuden Niveau II en Shinpiden Niveau III. Doe mee met deze cursussen en ervaar ons afstudeerprogramma van ongeëvenaard hoge kwaliteit, inclusief praktijktraining, online-training en virtuele oefengroepen.

Frans geeft deze cursussen al bijna 20 jaar en focust op de traditionele Japanse stroming. Naast de drie Reiki cursussen geeft Frans ook Reiki Dagen en Reiki Retraites in Nederland en andere plekken in Europa, Amerika, Engeland en Australië.

Reikibehandelingen zijn voor specifieke heling of algemene ontspanning en worden individueel aangepast aan de behoeften en toestand van de cliënt. Dit is de ideale manier om jezelf te verwennen. Je hoeft je niet ziek te voelen voor een Reikibehandeling; ze zijn goed als een manier om je balans te onderhouden en ze kunnen ook je persoonlijke spirituele ontwikkeling ondersteunen.
Ze zijn ook heel heilzaam bij een burn-out!                                                                                                                                                     

Of kom een dag naar Haarlem voor een persoonlijke training en begeleiding van 1 dag door Frans Stiene. Deze persoonlijke training wordt gepland rond jouw behoeftes. Je zult 3 tot 4 uur training ontvangen, plus genoeg tijd voor zelfwerk. Frans organiseert ook graag een persoonlijke training van een paar dagen. 

Als je interesse hebt terug te keren naar de traditionele leer van wat er in Japan werd geleerd, voordat het in 1938 naar het Westen kwam, dan ben je aan het juiste adres! 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.