Persoonlijke groei Opleiding en Training

Persoonlijke groei door intuïtieve ontwikkeling - Centrum voor Effectieve Intuïtie
Haarlem

Het Centrum voor Effectieve Intuïtie is hét expertisecentrum op het gebied van intuïtie, (hoog)gevoeligheid en auralezen. Je intuïtie kan een extra dimensie aan je leven geven, het kan er boeiender door worden omdat je je onder andere meer bewust wordt van je mogelijkheden.

Wij bieden complete opleidingen in intuïtieve ontwikkeling erkend door het CRKBO. Daarnaast kun je bij ons terecht voor workshops en individuele aurareadings. Onze werkwijze is gebaseerd op het werk van Carolina Bont. In 1985 heeft zij het Centrum voor Effectieve Intuïtie opgericht. Zowel in haar werk als in haar boeken staat Carolina’s praktische benadering van intuïtie en spiritualiteit centraal.

Ontdek je intuïtie
Intuïtie is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen dat bij iedereen aanwezig is. Je verwerkt voortdurend allerlei informatie. Sommige signalen herken je, maar vele mogelijkheden blijven onbenut.

Intuïtie kun je niet manipuleren, maar de ontvankelijkheid voor je intuïtie is wel te trainen. Intuïtieve ontwikkeling betekent een beter onderscheid leren maken tussen feiten, ideeën, emoties, overgenomen meningen en de interpretaties daarvan. Bewustzijn creëert helderheid en rust. Lees verder >

10 krachtige intuïtielessen - DURF JIJ HET AAN?
De opleiding Effectieve Intuïtie stimuleert op een praktische manier je intuïtie en creativiteit. Je leert hoe je antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen in jezelf kunt vinden. Hoe je meer balans en innerlijke rust kunt krijgen. En hoe je mindfulness kunt integreren in de hectiek van elke dag. Dit vraagt om een veilige en stimulerende omgeving. De opleiding biedt je die omgeving.

Centrum voor Effectieve Intuïtie
Annette van den Berg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.