Persoonlijke groei Stressmanagement

Van burn-out naar werken en leven met plezier, zingeving en balans
Haarlem

Als je de afgelopen tijd zoveel op je bord hebt gehad dat je kampt met ernstige fysieke, mentale en emotionele klachten, dan ben je waarschijnlijk niet meer in staat om te werken. En vraag je je af: Hoe kom ik hier uit? Heb ik straks nog wel een baan? Hoe word ik weer gelukkig?

Ik ben een breed opgeleide burnoutspecialist en vitaliteitscoach en bied effectieve hulp bij het herstellen van (chronische) stress en burnout. Om mensen te coachen bij het hervinden van hun vitaliteit werk ik o.a. volgens de visie en werkwijze van de CSR-methode. Dit staat voor Chronische Stress Reversal: het omkeren van de neerwaartse spiraal waarin je kunt belanden door overbelasting of chronische stress.

Kenmerkend voor mijn stapsgewijze aanpak is dat ik holistisch op alle niveaus werk: lichamelijk, mentaal/emotioneel, gedragsmatig en een tikkeltje spiritueel. Een belangrijk onderdeel daarbij is je te bewegen van (teveel) denken naar meer voelen. Weer in contact komen met je eigen lijf om te voelen wat jij wilt en wat voor jou klopt. Ik reik je praktisch gereedschap aan en ga samen met jou de onderliggende patronen en valkuilen onderzoeken en aanpakken. Want alleen dan kun je duurzaam verandering brengen in je gedrag, je werk en je leven. 

Ik heb met deze aanpak al veel hoogopgeleiden succesvol uit hun burnout geholpen. Met de verworven inzichten en genomen actiestappen zijn ze met zelfvertrouwen en hernieuwde energie teruggekeerd naar hun (eigen of ander) werk, én naar een meer ontspannen en gelukkiger leven.

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.