Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Van hard werken naar HART-werken
Haarlem

Voel je je ongelukkig in je werk en zit je er duidelijk niet meer op je plek? Zit je voor je gevoel vast en weet je niet hoe je nu verder moet? En wil je niets liever dan je inkomen verdienen met werk waar je plezier, voldoening en energie uit haalt? Iets wat bijdraagt aan jouw unieke missie?

Ik help je graag jouw Werkgeluk (terug) te vinden. Werk vinden of creëren dat bijdraagt aan jouw life purpose. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor iedereen is weggelegd, ieder op zijn eigen manier. Van HARD werken naar HART-werken.

Vaak lopen professionals vast omdat ze teveel gericht zijn op wat de buitenwereld te bieden heeft. Ze vragen zich af wat er beschikbaar is (aan vacatures) en waar ze een kans zouden maken. En gaan ze uit van wat er op hun CV staat. Dat noem ik ook wel leven vanuit een extern kompas: denken in schaarste en je afhankelijk voelen van het aanbod: wie zou mij willen hebben? Dat is meestal niet een hele fijne uitgangspositie.

Waar ik je naartoe wil bewegen is het koersen op je interne kompas, je innerlijke GPS. Alle mitsen en maren even opzij zetten zodat je werkelijk contact gaat maken met je hart en je verlangens. Waar wordt je écht blij van? Wat heb jij te bieden? Om dat als vertrekpunt te nemen en zelf de regie pakken van je leven en loopbaan.

Mijn motto is dan ook: “Steek je kop boven het maaiveld uit en SHINE!’

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.