Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Terugkeer naar de flow in je leven met lichaamsgerichte psychotherapie en coaching
Heemstede

Lichaamsgerichte psychotherapie helpt je je emotionele veerkracht te vergroten en het contact met jezelf te verbeteren. Voor meer energie en zin in je leven en meer plezier in relaties en vriendschappen.

Deze lichaamsgerichte behandelvorm werkt door op een dieper bewustzijnsniveau, niet alleen begrijpen maar ook voelen en ervaren. Het helpt je om ruimte en erkenning te geven aan dat deel in jezelf waar je je niet bewust van bent of waar je liever niet naar kijkt. Vaak ligt hier de oorzaak die je in de weg staat om tot verandering te komen. Deze stagnatie is ook fysiek voelbaar in je lijf.  Door in te zoemen op je lichaam, d.m.v. aandacht, ademen, bewegen en praten, kunnen fysieke en emotionele blokkades veranderen of zelfs verdwijnen. Hierdoor wordt een blijvende verandering mogelijk.

Ervaring met lichaamsgerichte therapie is niet nodig, wél bereidheid om het onderzoek naar jezelf aan te gaan.

In therapie onderzoek je patronen die ten grondslag liggen aan je huidige gedrag en gevoel. Van hieruit kun je de pijn helen die met je probleem gepaard gaat. 

De therapeutische sessies vallen bij de zorgverleners onder  'Alternatieve geneeswijzen' en worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed in het aanvullende pakket. 

Totem Bodymind
Sandra Klein

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.