Persoonlijke groei Lichaamswerk

Rebalancing:een betere bewustwording van wat er in het lichaam verborgen zit
Haarlem

We vragen veel van ons lichaam: het moet er goed uitzien, het moet ons in alle drukte dragen, het moet bij ziekte of pijn snel herstellen. Eigenlijk is het ons werkpaard. Soms lijkt het daartoe echter niet bereid. Ons lichaam vraagt om aandacht, wil gezien worden. Aandacht voor je lichaam is aandacht voor jezelf. 

Aanraking/contact
Aanraking is een hele concrete en directe vorm van contact. Door aangeraakt te worden kun je je lichaam meer voelen.  Respectvolle aanraking nodigt je uit het contact met je lichaam te verbeteren. 

Acceptatie
Vaak willen we onszelf veranderen, verbeteren. Dat dit zo moeizaam gaat heeft te maken met het overslaan van een onmisbare tussenstap: acceptatie. Accepteren wie je nu bent geeft enorme ontspanning. Deze ontspanning geeft balans en vertrouwen. 

Wat houdt de Rebalancing behandeling in?
De Rebalancing behandeling is een intense diepwerkende manier van lichaamswerk, waarbij met aandacht het lichaam wordt aangeraakt. Hierdoor ontstaat een betere bewustwording van wat er in het lichaam verborgen zit. 

Hoe werkt de Rebalancing behandeling?
Een Rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Na een inleidend gesprek zal de sessie zich meestal voortzetten op de massagetafel. In de sessie wordt aanraking, beweging en (geleide) meditatie toegepast. Er wordt niet vanuit een vaststaande structuur of behandeling gewerkt. Het moment zelf bepaalt welke techniek ondersteunend kan zijn.

Bij het verwerken van trauma's kan er met EMDR techniek gewerkt worden.

Rebalancing Praktijk Mariska Gieskes
Mariska Gieskes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.