Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Focus op je I AM bewustzijn
Haarlem

Je bent al verlicht,  alleen je dénkt van niet. Bij de I AM Academy hanteren we dit als uitgangspunt. Alles is gericht op het integreren van een practice die de illusie van het Ego oplost waardoor de Waarheid van Zijn door je heen kan stromen.

Werkelijke verlichting bereik je enkel door een gedegen spiritual practice. Deze bouw je op door de juiste kennis gecombineerd met een practice die je gewoon toepast in het dagelijks leven.

De ‘I AM’ is een niveau van bewustzijn dat jij kunt ervaren door te leren je hierop te focussen. Net zoals jij je op jouw denken focust en dit als ‘echt’ ervaart, zo kun je leren om je te focussen op jouw ‘I AM’. Omdat de ‘I AM’ zich kenmerkt door de innerlijke ervaring van ‘harmonie’ zul je – door te leren werken met dit niveau in jou – je steeds beter en beter gaan voelen. Hierdoor zul je je anders gaan gedragen, kan je anders reageren en zal je andere keuzes maken. Op deze manier verspreidt dat gevoel van harmonie zich. Door jouw lichaam, door jouw denken, door jouw voelen en door jouw gedrag

Wanneer je niet in staat bent om de harmonie te bewaren (uiterlijk of innerlijk), komt dat door strategieën die het Ego gebruikt om zichzelf in stand te houden. Wanneer je je echter leert focussen op de 'I AM'- een niveau van bewustzijn net zo 'echt' als het denken - kan je directe verlichting ervaren.

Je BENT dus al verlicht, je dénkt alleen van niet. Bij de I AM Academy hanteren we dit als uitgangspunt. Elke teaching is gericht op het integreren van een practice die de illusie van het Ego oplost waardoor je de Waarheid van Zijn - jouw Werkelijke Zelf - door je heen kunt laten stromen en je leven - BEWUST - vanuit de I AM kunt vormgeven, die als essentie enkel Absolute Volmaaktheid kent.

Dit heeft tot gevolg dat je het leven kan ervaren zoals het werkelijk bedoeld is, vrij van pijn en lijden, zoadat je een bijdrage bent aan meer Liefde en Vrede in de wereld!

I AM Academy
Marjolijn Loderichs / Francis Martinot

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.